За вас


Вашият личен ведически хороскоп


За удобство на всички читатели на този блог има поставен модул, с който много лесно и бързо можете да построите личния си ведически хороскоп. Въведете рождените си данни. В полето за град на раждане просто напишете на латиница името на града и автоматично ще ви излязат предложения, в които се съдържат географските координати. Ще се отвори допълнителен прозорец в браузъра и в няколко секции там ще намерите данни за хороскопа си.

1. В първата секция – Basic Details – виждате следното:
  • В табличката “Planetary Position” са изписани зодиакалните позиции на всички планети и в кой знак е Асцендентът ви. За всяка планета е обозначено в кой дом се намира. И нещо много важно и специално като концепция във ведическата астрология - Nakshatra; Padam; Navamsa и Nakshatra Lod. Какво означават последните ще се постараем да ви запознаем в допълнителни статии.Под таблицата виждате как изглежда самият хороскоп. Виждате една легенда отдолу. С червено квадратче са показани т.нар. кендра домове. Това са ъгловите домове, които представляват гръбнакът на хороскопа, четирите основни стълба в него. Това са 1ви-4ти-7ми-10ти домове. Ъгловите домове в хороскопа са най-мощните домове, които дават сила и капацитет.
С червено триъгълниче са показани т.нар. тригонални домове – 1ви-5ти-9ти. Те осигуряват късмета, сполуката, благосклонността на вселената и съдбата, благословията, която имате в живота си.

  • По-надолу виждате допълнителните карти (които са производни на основния хороскоп), които ползват ведическите астролози. Ще забележите, че са построени хороскопи, наречени Лунен (Chandra Kundali) и Слънчев (Surya Kundali). А също и един много специален втори хороскоп, наречен Navamsa. Има също и още една таблица, в която са описани всички останали производни карти освен Navamsa, с които се работи. може да ви се стори твърде сложно, но това е само на пръв поглед. Какво представляват те ще се постараем да ви запознаем в нашите статии.


2. Във втората секция: Vimsottari Dasa ще откриете уникалната система за прогнозиране във ведическа астрология. Всяка Dasa представлява оперативния период на отделните планети лично за вас. В своя оперативен период всяка планета дава резултата си според положението в хороскопа ви. С други думи няма да е пресилено ако кажем, че през живота си преминавате през няколко периода, в които живеете на „различна планета”. И тази планета определя качеството на живот през конкретния период.
3.Секция Vargas. В тази секция виждате различните производни карти, които се строят на база основния ви хороскоп. Всяка една такава карта се отнася до определена област в живота. Например карта Navamsa D-9, се отнася към брачния ви живот и описва всичко в него. Карта Dasamsa D-10 се отнася до професионален живот и кариера и описва всичко в тази област на живота ви.4.Секция Predictions. Тук ще откриете съвсем накратко основни описания на различните планети. Имайте предвид, че те са стандартни, компютърно генерирани и са доста далеч от реален астрологичен анализ.

5.Секция Transit. Тук е дадена възможност да се генерира информация за положението на планетите по дата, която вие си изберете.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...